DE PREMATURENSPECIALIST VAN NEDERLAND!
VANAF MAATJE 32 T/M 50 MET DE MOGELIJKHEID TOT MAATWERK!
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelbuggy (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelbuggy geplaatst.

Wie zijn wij ?

Mijn naam is Laura en in 2016 is ons zoontje extreem vroeg geboren met een termijn van 25 weken en 4 dagen in het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven. Zijn geboorte gewicht was 810 gram.
 

Daar lag onze kleine man in zijn glazen huisje. Hij was zo klein, helemaal rood en zijn oortjes hadden nog geen kraakbeen. Je wordt heen en weer geslingerd tussen gevoelens van geluk, wanhoop, angst en verdriet.
 

Op de dag dat wij te horen kregen van de verpleging dat ons zoontje kleertjes mocht gaan dragen, was het een uitdaging om passende en vooral praktische kleding te vinden online. Maatje 42 was zelfs al te groot voor hem. In de reguliere winkels is maatje 44 vaak nog steeds de kleinste maat waarin je kleertjes kunt krijgen.
 

Naast de pakketjes die worden aangeboden op deze website worden er ook aparte kledingstukken en accessoires aangeboden die de sfeer kunnen opvrolijken rondom de couveuse. Het is fijn om als ouders zelf leuke kleertjes te kunnen kopen, te wassen en ze vervolgens mee te nemen naar het ziekenhuis. Dit geeft het gevoel dat je iets voor je kindje kunt betekenen wanneer je als papa en mama de baby s'avonds in het ziekenhuis achter moet laten.
 


| Meer

Onze webwinkel gebruikt hele kleine cookies om het bezoek te meten en meer niet. We zullen geen persoonlijke data van u opslaan.